Απολυμάνσεις Ανθούσα

Απολυμάνσεις Ανθούσα – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Ανθούσας.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ανάβυσσος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ανθούσα

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Αναλαμβάνουμε να πραγματοποιήσουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο με σκοπό να σας απαλλάξουμε από πάσης φύσεως παράσιτα. Οι άρτια καταρτισμένοι τεχνικοί μας  λειτουργούν πα΄ντα με απόλυτο επαγγελματισμό και παρέχουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα, φροντίζουμε να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου μας ώστε να εξοπλίζουμε το δυναμικό μας με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία καταστρέφονται παθογόνοι και μη  μικροοργανισμοί με τη χρήση χημικών η φυσικών μέσων. Η γενική απολύμανση αφορά κυρίως βαδιστικά έντομα όπως οι κατσαρίδες, οι αράχνες, τα μυρμήγκια. Κρίνεται απαραίτητη για την διατήρηση της δημόσιας υγείας και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικ΄’ων ασθενείων σε χώρους με υψιλό συνωστισμό ατόμων (νοσοκομεία, χώροι εστίασης, ξενοδοχεία κλπ)περισσότερα…
Το ποντίκι είναι το πιο γνωστό και διαδεδομένο τρωκτικό στον κόσμο. Είναι δραστήριο κατά της νυχτερινές ώρες και διαθέτουν ασθενή όραση ενώ τα μουστάκα τους παρέχουν τρισδιάστατη εικόνα του χώρου τους. Μπορεί να βρεθεί στο χώρο μας από ρωγμές στους τοίχους, σιφώνια αποχετεύσεων και ανοιχτές πόρτες και κάνουν φωλιές σε σημεία όπου έχουν πρόσβαση σε νερό και φαγητό. Η παρουσία τους σε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο υπόσχεται μολύνσεις,  δυσοσμία και κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία. Συνίσταται η επιλογή επαγγελματία για την αντιμετώπιση των τρωκτικών ο οποίος θα χρησιμοποιήσει ορθά δωλοματικούς σταθμούς και ειδικά σκευάσματα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη