Απολυμάνσεις Ανάβυσσος

Απολυμάνσεις Ανάβυσσος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττικη .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Ανάβυσσος .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή  Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ανάβυσσος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Κύριο μέλημα μας είναι να παραμείνουμε η πιο αξιόπιστη εταιρία απολυμάνσεων και για να το καταφέρουμε αυτό παρακολουθούμε διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις του χώρου. Φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε τα τεχνολογικά μας μέσα και να εκπαιδεύουμε το προσωπικό εταιρία μας για είμαστε σε θέση να παρέχουμε τις πιο αξιόπιστες λύσεις ανάλογα με το πρόβλημα σας.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Ο κοριός είναι παρασιτικό έντομο και ανήκει στην οικογένεια Cimices και είναι αποκλειστικά απομυζητικά. Το είδος Cimex Lectularious είναι εκείνο που δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση  στο αίμα από σώματα τα οποία είναι ζεστά ενώ το πιο κοινό είδος που παρασιτεί στον άνθρωπο είναι ο «κοριός του κρεβατιού» . Οι κοριοί  βρίσκουν καταφύγιο στα έπιπλα, στα στρώματα στα υφάσματα κ.α. και τους ελκύει η ζεστή θερμοκρασία του ανθρωπίνου σώματος και το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε.  Ένδειξη ύπαρξης κοριών είναι ο ερεθισμός και η ενόχληση που προκαλούν στο δέρμα ενώ ιδιαίτερη ανησυχία για την ύπαρξη της  είναι η εμφάνιση σκουρόχρωμων λεκέδων στο στρώμα λόγω των εκκρίσεων τους.  περισσότερα…
Ο ψύλλος είναι έντομο που η κύρια τροφή του είναι το αίμα θηλαστικών και πτηνών.  Αποτελούν μείζον πρόβλημα κυρίως στις οικίες με κατοικίδια ζώα όπως γάτες και σκύλους. Έχουν μήκος από 1-3μμ και διαθέτουν δυνατά πόδια για να μπορούν να κάνουν μεγάλα άλματα ύψους μισού μέτρου.  Τσιμπούν τους ανθρώπους σε διάφορα μέρη του σώματος τους και ιδιαίτερα στα άκρα.  Όταν τρέφονται, εισαγάγουν στο δέρμα μας  μέσω των στοματικών τους μορίων μια δόση σάλιου το οποίο προκαλεί αλλεργική αντίδραση στον οργανισμό μας, έντονο κνησμό , εξανθήματα ή και ερεθισμό. 
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη