Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Απολυμάνσεις​ Αμπελόκηποι- Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττικη .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Αμπελόκηποι.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Αλσούπολη απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Αμπελόκηποι

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία  μας ανατεθεί. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες. Σύμμαχος στην προσπάθεια μας να διατηρηθούμε στην κορυφή των προτιμήσεων σας είναι η συνεχείς εκπαίδευση του προσωπικού μας και η αναβάθμιση των τεχνικών μέσων που χρησιμοποιούμε.  Επιπλέον, οι τεχνικοί μας λειτουργούν πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό παρέχοντας εργασίες υψηλής ποιότητας πάντα υπό την επίβλεψη γεωπόνου.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες (π.χ. αλκοόλη) ή φυσικές μεθόδους (π.χ. υψηλή θερμοκρασία) σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Μία χημική ουσία ονομάζεται “απολυμαντικό” μόνο όταν τα μικρόβια μέσω του απολυμαντικού μειώνονται κατά 5 λογαριθμικές μονάδες περισσότερα…
Το πρόβλημα με τους ψύλλους είναι η συνήθειά τους να μεταπηδούν αδιακρίτως από το ένα είδος ξενιστή στο άλλο για να τραφούν. Η επιδρομή ψύλλων μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρή φλεγμονή του δέρματος και έντονη φαγούρα. Οι ψύλλοι συνήθως τσιμπούν τους ανθρώπους στα πόδια και τους αστραγάλους και δίνουν 2 ή 3 τσιμπήματα στη σειρά. Τα τσιμπήματα γίνονται αμέσως αισθητά, αλλά σταδιακά ερεθίζονται όλο και περισσότερο, ενώ συνήθως η ενόχληση διαρκεί έως και μία εβδομάδα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη