Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

 

Και άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Άγιος Στέφανος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των εκκενώσεων.

Απολυμάνσεις Αγία Παρασκευή

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Με το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό μας αλλα και με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό εγγυούμαστε την οριστική απαλλαγή σας από τα ενοχλητικά παράσιτα. Γνωρίζουμε πως όσο πιο εξελιγμένα είναι τα μέσα που χρησιμοποιεί κανείς στην δουλειά τους τόσο αποδοτικότερη θα είναι η εργασία του.  Επιπλέον, επειδή η εταιρία μας δίνει προτεραιότητα στην προσωπική σας υγιεινή, τα φαρμακευτικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε σε όλες μας τις εργασίες είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ. και το Υπουργείο Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τα συνεργεία απολυμάνσεως συνεργάζονται με τον γεωπόνο ώστε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε να εφαρμόζουν την καταλληλότερη θεραπεία.
Κατσαριδες
93%
Μυρμηγκια
95%
Κοριοί
98%
Οι κατσαρίδες είναι έντομα τα οποία δημιουργούν μεγάλους πληθυσμούς πολύ γρήγορα και έχουν ιδιαίτερα ανθεκτική μορφή. Ανήκουν στην οικογένεια των Blattodea και τις συναντάμε ιδιαιτέρως στην κουζίνας, στο μπάνιο, στην αποθήκη, στις αποχετεύσεις κλπ. Συνήθως οι κατσαρίδες που εμφανίζονται στο σπίτι ανήκουν στην κατηγόρια Γερμανικής κατσαρίδας, της Ανατολίτικης κατσαρίδας ή της Αμερικάνικης κατσαρίδας. Η εταιρία μας σας προτείνει δύο είδη καταπολέμησης, τον ψεκασμό και το ειδικό gel ώστε να απαλλαγείτε μια για πάντα από την ενοχλητική παρουσία τους.περισσότερα…
Το μυρμήγκι είναι κοινωνικό έντομο της οικογένειας Formicidae και μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη Υμενόπτερα. Όσο καλά και αν σφραγίζουμε τα τρόφιμα, τα μυρμήγκια πάντα βρίσκουν το δρόμο τους μέσα από μικροσκοπικές χαραμάδες και τρύπες στους τοίχους. Ακόμα και όταν θεωρούμε πως τα ξεφορτωθήκαμε μια μικρή απροσεξία μπορεί να μετατρέψει τους ανεπιθύμητους επισκέπτες σε μόνιμους κατοίκους του σπιτιού. Επιπλέον η εταιρίας μας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα και σε περιπτώσεις σοβαρών προσβολών όπως όταν έχουν κάνει φωλιές και έχουν δημιουργήσει διόδους στους εσωτερικούς χώρους, στα πατώματα ή στους τοίχους.Προκειμένου να απαλλαγείτε από τα μυρμήγκια η εταιρία μας εφαρμόζει απεντομώσεις με υπολειμματικούς ψεκασμούς κάνοντας χρήση εντομοκτόνων υγειονομικής σημασίας, τοποθετεί μη τοξικά gel και απωθητικές ουσίες όπου είναι απαραίτητο.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη