Απολυμάνσεις Ίλιον

Απολυμάνσεις Ίλιον – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή του Ιλίου .

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ηράκλειο απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Ίλιον

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Απολύμανση είναι η καταστροφή των φυτικών μορφών των παθογόνων μικροοργανισμών, όχι όμως απαραίτητα και των σπόρων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές φορές χρησιμοποιείται ο όρος μικροβιοκτονία αντί της Απολύμανσης. Η γενική απολύμανση αφορά τα βαδιστικά έντομα (κατσαρίδες, μυρμήγκια, αράχνες, σκουλήκια κλπ).
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα της οικογένειας formicidae και διαθέτουν αρθρωτό σώμα. Για να επιβιώσουν και να αναπραχθούν ψάχνουν σημεία με εύκολη πρόσβαση σε τροφή ενώ προσελκύονται από κολλώδεις ουσίες. Κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως με την έλευση του καλοκαιριού και παρουσιάζουν υψηλούς ρυθμούς αναπαραγωγής. Τα μυρμήγκια μπορεί να προκαλέσουν καταστροφή στον κήπο και να υποβαθμίζουν την ποιότητα και ποσότητα των αγαθών για αυτό και οι τεχνικοί μας άρτια εκπαιδευμένοι στο να παρέχουν υπηρεσίες επαγγελματικής απ0εντόμωσης ώστε να εξαλείψουν ή να μειώσουν το πρόβλημα.
Από τα πολυάριθμα είδη τρωκτικών ,τα πιο συνηθισμένα είδη που συναντάμε στην καθημερινότητα είναι ο καφέ αρουραίος, το οικιακό ποντίκι και ο μαύρος αρουραίος. Μπορούν να περάσουν από πολύ μικρά ανοίγματα ,αρκεί να χωρέσει το κεφάλι ,τους , και να εισέρχονται στο χώρο μας. η όσφρηση, η ακοή και η αφή τους είναι άριστη ενώ τα μουστάκια τους λειτουργούν σαν ραντάρ στο χώρο που κινούνται. Κάποιες από τις σημαντικότερες ασθένειες που τα ποντίκια μεταδίδουν στον άνθρωπο είναι η σαλμονέλα, η λεπτοσπείρωση (το 90% των ποντικιών πάσχουν από αυτή) ο τυφοειδής πυρετός, ο πυρετός από δάγκωμα , η τριχίνωση, και η τροφική δηλητηρίαση ενώ προκαλούν υλικές ζημίες στης περιουσία σας. Στις μυοκτονίες έχουμε δύο μεθόδους αντιμετώπισης, τους δολωματικούς σταθμούς και τις παγίδες με κολλώδη επιφάνεια. 
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη