Απολυμάνσεις Άνω Πατήσια

Απολυμάνσεις Άνω Πατήσια- Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή της Άνω Πατήσια.

 

Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Άργος απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.

 

Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Άνω Πατήσια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Δεν πρέπει να θεωρείται τυχαίο ότι το πελατολόγιο μας συνεχώς διευρύνεται μιας και η εταιρεία μας προσφέρει τα τελευταία χρόνια αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε πολύ οικονομικές τιμές.  Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομόσεων και μυοκτωνιών για να σας απαλλάξουμε ριζικά από τα ενοχλητικά παράσιτα. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας είναι εφοδιασμένο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ενώ διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις ώστε μπορεί να διαλέξει ποιο φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιήσει ανάλογα με το παράσιτο που αντιμετωπίζει.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Οι κοριοί είναι έντομα παρασιτικά και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Το μέγεθος του σώματος τους είναι 4-7mm. Το πιο κοινό είδος κοριού το οποίο παρασιτεί και στον άνθρωπο είναι ο λεγόμενος «κοριός του κρεβατιού» (bedbug) και κύρια ανησυχία είναι ο ερεθισμός και η ενόχληση που προκαλούνται στο δέρμα από τα τσιμπήματα τους..  Συνήθως εισέρχονται σε καθαρές περιοχές μέσα από έπιπλα, στρώματα, υφάσματα κ.α. και συναντώνται σε μεγάλους πληθυσμούς στα ξενοδοχεία και τα στρατόπεδα. περισσότερα…
Οι ψύλλοι είναι έντομα αποκλειστικά αιμομυζητικά και εξαρτώνται από τον ξενιστή τους. εντοπίζονται κυρίως στο τρίχωμα της γάτας και του σκύλου και μέσω αυτών φτάνουν και στον άνθρωπο. Το μήκος τους είναι 2-3mm και έχουν χρώμα κόκκινο-καφέ.  Τα πίσω πόδια τους είναι εξαιρετικά δυνατά και μπορούν να κάνουν άλματα μέχρι και μισό μέτρο. Φτάνουν στον άνθρωπο κάνοντας άλμα και τον τσιμπούν κυρίως στα άκρα όπου και εντοπίζεται έντονος κνησμός και τοπικός ερεθισμός της περιοχής. Μην προσπαθήσετε μόνοι σας να λύσετε ένα τέτοιο πρόβλημα, δεν θα καταφέρετε κάτι και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη