Απολυμάνσεις Άνω Λιόσια

Απολυμάνσεις Άνω Λιόσια – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Άνω Λιόσια.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Άνοιξης απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Άνω Λιόσια

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Τα παράσιτα εντοπίζονται σε οικιακούς, δημόσιους ή επαγγελματικούς χώρους και είναι ικανά να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Αν σκεφτούμε τι μπορεί να προκαλέσει η παρουσία κατσαρίδας στην εικόνα μιας καφετέριας η οι κοριοί σε ένα ξενοδοχείο, τότε γίνεται αντιληπτό ότι η απολύμανση από εξειδικευμένη εταίρα είναι μονόδρομος. Η έμπειρη ομάδα τεχνικών που διαθέτουμε  σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας είναι σε θέση να σας παρέχουν τις πιο αξιόπιστες λύσεις δρώντας πάντα με απόλυτο επαγγελματισμό.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η απολύμανση  είναι η διαδικασία  καταπολέμησης των παθογόνων μικροοργανισμών και των παράσιτων ενώ η απεντόμωση  αποσκοπεί στην καταπολέμηση των εντόμων. Οι εργασίες απολύμανσης ποικίλλουν ακόμα ανάλογα με το είδος του χώρου (πολυκατοικία, κτίριο γραφείων, χώρος παρασκευής τροφίμων κ.α.), την αρχιτεκτονική και τα υλικά κατασκευής του κτηρίου, την χρήση του κλπ.Ποικίλλουν επίσης, όσον αφορά τη συχνότητα των εφαρμογών (εφάπαξ εργασία ή επαναληπτική εφαρμογή ανά προκαθορισμένο διάστημα) και αν έχουν προσανατολισμό στην καταπολέμηση τρωκτικών ή συγκεκριμένου είδους εντόμων. περισσότερα…
Συχνά τα νοικοκυριά έρχονται αντιμέτωπα με την παρουσία κατσαρίδων. Τα έντομα αυτά που ανήκουν στην οικογένεια Blattela και είναι ασυνήθιστα ανθεκτικές  καθώς εξελίχθηκαν σε σκοτεινά και υγρά περιβάλλοντα για εκατομμύρια χρόνια. Είναι παμφάγα καθώς τρέφονται με κρέας, άμυλα και λιπαρά τρόφιμα. Αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία καθώς μεταφέρουν 33 είδη βακτηρίων καθώς ζουν και σε υπονόμους. Οι απολυμάνσεις των χώρων γίνεται με τροφοελκυστικό gel που τοποθετείται  σε σημεία όπως η κουζίνα, το μπάνιο  , η αποθήκη κ.α. και τρώγεται σιγά σιγά εξαφανίζοντας τες.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη