Απολυμάνσεις Άνοιξη

Απολυμάνσεις Άνοιξη – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Άνοιξη.
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Ανθούσας απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Άνοιξη

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
H απολύμανση αφορά στη χρήση χημικών ή φυσικών μέσων για την απομάκρυνση, αδρανοποίηση ή καταστροφή επιβλαβών μικροοργανισμών από χώρους, επιφάνειες ή αντικείμενα. Η απολύμανση κρίνεται απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την αποφυγή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών, ιδιαίτερα σε χώρους αυξημένου συνωστισμού, όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς κ.ά.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Το μυρμήγκι είναι έντομο το οποίο ανήκει στην οικογένεια Formicidae . Τα μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες με μέγεθος που ποικίλει από μερικές δεκάδες θηρευτές που ζουν σε μικρές φυσικές κοιλότητες έως κοινωνίες με υψηλή οργάνωση που καλύπτουν μεγάλες περιοχές και αποτελούνται από εκατομμύρια μέλη. Τρέφονται με ποικίλες φυτικής ή ζωικής προέλευσης τροφές για αυτό και τα συναντάμε συχνά στα ντουλάπια τροφίμων, στις αποθήκες, στους κήπους κ.α.περισσότερα..
Οι κοριοί  είναι επίπεδα, κοκκινωπά έντομα που το μήκος του σώματος τους είναι 4-5mm.  Εξέρχονται από τα κρησφύγετα τους κατά τις βραδινές ώρες όπου ο οικοδεσπότης είναι κοιμισμένος. Τρέφονται αποκλειστικά με αίμα και επιβιώνουν κάτω από ψυχρές συνθήκες. Η παρουσία τους γίνεται αισθητή είτε από τσιμπήματα που προκαλούν στον άνθρωπο είτε από μαύρες κηλίδες σε στρώματα και υφάσματα λόγω των εκκρίσεων τους. Επειδή οι κοριοί πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα είναι ζωτικής σημασίας να εμπιστευθείτε μια εταιρία απολυμάνσεων όπως οι Απολυμάνσεις Άνοιξη για τη ριζική αντιμετώπιση τους.
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη