Απολυμάνσεις Άγιος Στέφανος

Απολυμάνσεις Άγιος Στέφανος – Η Alpha Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις αναλαμβάνει εδώ και δέκα χρόνια παρέχει υπηρεσίες σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους σε όλη την Αττική .

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική

Η εξυπηρέτηση μας δεν σταματά μόνο στην περιοχή  Άγιος Στέφανος .
Και  άλλες περιοχές όπως είναι η περιοχή της Απολυμάνσεις Αγία Παρασεκυή απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας.
Με την πληθώρα των συνεργείων που διαθέτουμε μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άμεση επέμβαση των τεχνικών μας σε όλα τα προβλήματα αποχέτευσης που μπορεί να απασχολούν τους κατοίκους.

Άλλες Περιοχές Εξυπηρέτησης

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, Πιστοποιητικά και εφαρμογές.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας μας είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, Κυριακές και αργίες ώστε να αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό που θα προκύψει με απόλυτο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. Μην χάνετε χρόνο και καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα οικονομικά και πάντα με την εγγύηση των 70 χρόνων στον κλάδο των απολυμάνσεων.

Απολυμάνσεις Άγιος Στέφανος

Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη
Οι κοριοί είναι έντομα παρασιτικά και τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Το μέγεθος του σώματος τους είναι 4-7mm. Το πιο κοινό είδος κοριού το οποίο παρασιτεί και στον άνθρωπο είναι ο λεγόμενος «κοριός του κρεβατιού» (bedbug) και κύρια ανησυχία είναι ο ερεθισμός και η ενόχληση που προκαλούνται στο δέρμα από τα τσιμπήματα τους..  Συνήθως εισέρχονται σε καθαρές περιοχές μέσα από έπιπλα, στρώματα, υφάσματα κ.α. και συναντώνται σε μεγάλους πληθυσμούς στα ξενοδοχεία και τα στρατόπεδα.
Κατσαριδες
91%
Μυρμηγκια
94%
Κοριοί
99%
Η εταιρία Alpha παρέχει υπηρεσίες Απολυμάνσεις σε όλο το λεκανοπέδιο αττικής. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των απολυμαντικών εφαρμογών για πάνω από δέκα χρόνια και δίχως αμφιβολία είμαστε η εταιρία που μπορείτε να εμπιστευτείτε για να σας απαλλάξουμε από την παρουσία μυρμηγκιών, κατσαρίδων, τρωκτικών, κοριών Αυτό το επιτυγχάνουμε ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο μας και εκπαιδεύοντας διαρκώς το προσωπικό μας.Εξοπλίζουμε τα συνεργεία μας και το προσωπικό μας με εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μας βοηθούν να πραγματοποιούμε όλες τις εργασίες σε μικρότερο χρονικό διάστημα. περισσότερα…
Οι ψύλλοι είναι άπτερα έντομα που ανήκουν στην τάξη Σιφωνάπτερα. Πρόκειται για εξωτερικά παράσιτα τα οποία τρέφονται με αίμα θηλαστικών και πτηνών. Έχουν μήκος 2-3mm και το χρώμα τους είναι μαύρο ή καφέ. Δεν ζουν στο ανθρώπινο σώμα όμως τσιμπούν τον άνθρωπο κυρίως στα χέρια και τα πόδια όταν αυτός έρθει σε επαφή με σκύλο ή γάτα και προκαλούν κνησμό ενώ κάποιοι εμφανίζουν αλλεργικές αντιδράσεις. Για την προφύλαξη μας πρέπει να γίνο0νται προληπτικοί καθαρισμοί και απεντομώσεις στις οικίες που μένουν κατοικίδια
Απολυμάνσεις Νέα Μάκρη